Seni Kaçırıcam :D:D |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Kaçırıcam :D:Dseni kaçırıcam ben -kaçır akşama balkonda bekle beni meral -kaçır onu demiştik kızım -kaçır -takıldı yine bu -sevcan seni salı kaçırıyorum! +aa aşşşkımmm salı olmaz salı salllanır -tamam çarşamba -aaaa olur mu hiç aşkımm çarşambaa çarşafa dolanır aa +peki o zaman perşembe -şeyy ııımm aşkım perşembe perişanlıktıııaır! +aşkımmm ! cuma sonn -amaaaaaa aşşşkuım cuma mübarek gün +sevcannnnnnnnn seni kaçırıcam diye aklımı kaçırdım *seni kaçırcam kız annemi de kaçırman lazım o zaman *anne ni mi evet ben annemsiz bi yere gidemem *ailecek kaçırayım istersen ah aşkım ne güzel olur, süpersin sen , seni çok seviyorum -selma seni kaçırıcam hadi kaç gel? -nerden çıktı dadal şimdi bu -ya okeye dördüncü bulamadık kaçırırım oynarız yarın dönersin - çok kötüsün dadal kaçırmak üzereyim * sahimi ? hemen şimdimi - seni değil ezgi keçileri * ya demek benim yerime keçiyi tercih ediyosun -yeterrr * ya demek keçiden sonra bide yeter var - - kaçırcam seni aşkım * ama pembe ipli çuvalla olsun - -söz kaçırcam seni sibel * kaçıramazkiiiiii kaçıramazkiiiiiiiii - gaza getirmeye çalışma sibel daha zamanı var -meral seni kaçırabilirmiyim? + Altına mı uehuehe - Seni diyorum aman boş ver -sevcan bana kaçarmısın? + Kaçabilirim ama saklanamam - nası yani -kaçırıcam seni selma - anca otobüsü kaçırırsın sen - -meral hazırlan akşama kaçırcam seni! - Ne kaçırıyon dadal tavuk mu kaçırıyon ? - Kaçırmiyim mi - ezgi kaçırıcam seni kurtarıcam bu hayattan - Oldu yarın gel kaçır beni dublex villamızdan ! - Her seferinde şunu sölemek zorunda mısın - Beni bu hayattan kurtarıp Hollywood yıldızı mı yapacan kenji - sevcan hazırlan yarın kaçırıcam seni! - Cuval buldun mu ? beni neyle bogucan ? Nereye kaçırıcan ? Nerede besliycen beni , nerede barındırıcan önümüz kış! -Kaçırmıyorum tamam kes! |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|