![]() |
UYGUN FİYATA WEB SİTESİ |
![]() |
![]() |
#1 |
ahmetdevran
|
![]() UYGUN FİYATA WEB SİTESİMerhaba arkadaşlar bugün sizlere nasıl ne sahip olacağınızla alakalı bir yazı yazıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Logo tasarım,kurumsal kimlik tasarımları,broşür tasarımı ve benzeri tasarımlara ihtiyaç duyuyorsanız tam size göre ve işini profesyonellikle yapan bir adres bırakıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arkadaşımız işini sağlam yapmakla beraber sizlere gerçekten soft tasarımlar sunuyor ![]() Bildiğiniz gibi artık karma karışık içeriğe sahip olan siteler değil de biraz daha soft tasarımlara sahip olan web siteleri ve logolar ilgi çekip müşteri aklında kalıyor ![]() ![]() ![]() İşinizi yeni kuruysanız ve dışardan freelancer'a ihtiyaç duyuyorsanız da bu arkadaş tam sizin için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birçok kurum ve kuruluşlarda çalışan web tasarımcı kardeşimizi size anlatmamızın sebebi sizi gerçekten çalışmalarıyla mest edebilmesi ve sizin istediğiniz doğrultuda çalışıp size özel özgün tasarımlar çıkarmaktadır ![]() Şu anda aklında benim logo,web sitesi,broşür,kurumsal kimlik vb gibi şeylere ihtiyacım var diyen arkadaşları kesinlikle cengizararat ![]() ![]() ![]() O halde sizde hemen web tasarımcı olan arkadaşımızın sitesini incelemeye koyulun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umarım az da olsa işlerinizde size yardımcı olur ve ihtiyaçlarınızı giderebilecek bir yazı yazmışımdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : UYGUN FİYATA WEB SİTESİ |
![]() |
![]() |
#2 |
nomerci
|
![]() Cevap : UYGUN FİYATA WEB SİTESİgzel bir tasarm olmu
|