![]() |
Göz Kapağı Şişmesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göz Kapağı ŞişmesiGöz kapaklarının şişmesinin çeşitli nedenleri olmakla birlikte, şişmeye en çok aşırı ağlama, böcek ısırması, alerjiler, iltihaplanma, nezle ve kızamık neden olabilmektedir ![]() ![]() Göz kapaklarındaki Şişmenin Tedavisi için öncelikle nedeni bilinmelidir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Göz Kapağı Şişmesi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göz Kapağı ŞişmesiYaklasik bir yildir suren bir kasintim var doktora gidip ilac kullandiysam da sebebi bulunamadi hep alerji yada egzama denildi ilac verildi fakat gecmedi ayni anda da goz kapaklarim sisiyor kasiniyor ve sonrasinda kirisip sarkiyor bir sure iyi oluyor sonra tekrarliyor vucudumun cesitli yerlerinde kasintilar oluyor kasinirken icleri sari renkte gorunuyor ama derinin ustunde iz birakmadan sonra kayboluyor acaba bir ic hastaliktan kaynaklaniyor olabilir mi ? ayrica gozlerimde sislik ve goz alti torbaciklari olusuyor nasil gececek anlamadim gitti yardim ederseniz sevinirim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Göz Kapağı Şişmesi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göz Kapağı ŞişmesiMerhaba, Misafire bir sorum olacakti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu arada gecmis olsun ![]() slm |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Göz Kapağı Şişmesi |
![]() |
![]() |
#4 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Göz Kapağı ŞişmesiArkadaslar,benimde vucudumun çogu yerinde kabarcik olusuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|