Konu
:
Akdeniz Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Akdeniz Yemekleri
09-05-2012
#
54
Prof. Dr. Sinsi
Akdeniz Yemekleri
Bumbar Dolması
MALZEMELER
Iç Malzemesi:
1 kg bumbar (Koyun Ince barsagi)
2 su bardagi pirinç
1 yemek kasigi nane
1 yemek kasigi biber salçasi
2 çay kasigi kirmizi pulbiber
karabiber, tuz
Terbiye Malzemesi:
1 yemek kasigi tuz
5 su bardagi su
1 yemek kasigi tereyagi
2 çay kasigi nane
YAPILIŞ TARİFİ
Bir kapta pirinç, nane, biber salçasi, pulbiber, karabiber ve tuzu karistirin
Ayri bir kapta bumbarlari tuzlu suda ters yüz ederek iyice
temizleyin
Temizlediginiz bumbarlarin içine hazirladiginiz harci doldurun
Bumbarlarin dis yüzeyini bir kez daha tuzlu suyla yikayin
Terbiye
malzemelerinin hepsini bir tencerede karistirin
Tencerenin içine bumbarlari
yerlestirin, bir saat pisirin
Sicak servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul