Yalnız Mesajı Göster

Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri




Her türlü tavuk et hindi ve balık yemeği tarifi bulunur

Baharatlı Tavuk:
Malzeme
- 2 yemek kaşığı Sana Crème Bonjour tereyağlı margarin
- 6 adet piliç kalça
- 2 yemek kaşığı soya sos
- 1 tatlı kaşığı zencefil
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 3 diş sarımsak
- 1 adet defne yaprağı
- 1 çay bardağı su
- tuz-karabiber

Hazırlanışı
1 Piliç kalçaları ortadan ikiye kesin
2 Sarımsakları ayıklayıp kıyın
3 Yayvan bir tencerede 2 yemek kaşığı Sana Crème Bonjour tereyağlı margarini kızdırıp içine ortadan ikiye kestiğiniz piliç kalçaları ekleyip kavurun
4 Daha sonra içine kekiği defne yaprağını, suyu, tuz ve karabiberi koyup bir taşım pişirdikten sonra servis tabağına alıp sıcak olarak “fesleğenli makarna” ile birlikte servis edin (YEMEĞİ SERVİS TABAĞINA ALMADAN ÖNCE İÇİNDEN DEFNE YAPRAĞINI ÇIKARIP ATIN)

Alıntı Yaparak Cevapla