Yalnız Mesajı Göster

Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri

Eski 09-05-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri




Tavuk Sarma:
MALZEMELER
500 gr tavuk göğsü
2 yemek kaşığı tereyağ
1/2 çay bardağı susam
1/2 demet kıyılmış maydanoz
bir tutam tuz, karabiber, kekik, kırmızı biber

HAZIRLANIŞI
İnce kıyılmış maydanozu , tereyağını, baharatları ve susamı güzelce karıştırınElde ettiğiniz bu harci tavuklar arasinda bölüştürün ve güzelce harcı göğsün içine yayın Daha sonra göğüsleri rulo şeklinde sarın ve 2 şer santim aralıklarla kesin ve çöp şişlere bu parçaları yerleştirin İster fırında ister ızgarada pişirin Sebzeyle veya pilav üstü sıcak servis yapin

Alıntı Yaparak Cevapla