Konu
:
Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri
09-05-2012
#
9
Prof. Dr. Sinsi
Et-Tavuk-Hindi Ve Balık Yemekleri
Tavuk Sarma:
MALZEMELER
500 gr tavuk göğsü
2 yemek kaşığı tereyağ
1/2 çay bardağı susam
1/2 demet kıyılmış maydanoz
bir tutam tuz, karabiber, kekik, kırmızı biber
HAZIRLANIŞI
İnce kıyılmış maydanozu , tereyağını, baharatları ve susamı güzelce karıştırın
Elde ettiğiniz bu harci tavuklar arasinda bölüştürün ve güzelce harcı göğsün içine yayın
Daha sonra göğüsleri rulo şeklinde sarın ve 2 şer santim aralıklarla kesin ve çöp şişlere bu parçaları yerleştirin
İster fırında ister ızgarada pişirin
Sebzeyle veya pilav üstü sıcak servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul