Konu
:
Mezeler Ve Ordövrler
Yalnız Mesajı Göster
Mezeler Ve Ordövrler
08-23-2012
#
14
Prof. Dr. Sinsi
Mezeler Ve Ordövrler
Çerkez tavuğu
MALZEMELER
Bir tavuk
400 gr ceviz içi
Bir ekmek içi
Sarımsak
Tuz
Karabiber
HAZIRLANIŞI
Tavuğu haşlayın, suyunu atmayın
Etlerini didikleyin, ondan sonra cevizi ezip, ekmek içini de ufalayın ve bunları tavuk suyu ile karıştırın
Sarımsağı ezip onu da ekleyin daha sonra tuz ve karabiberini katın
Tuzu az koymaya özen gösterin yoksa ceviz fazlasını kaldırmaz çok tuzlu olabilir
Bu malzemeyi tavuğun üstüne döküp karıştırın
İstenirse üstüne kırmızı biber süs olarak serpilebilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul