Konu
:
Limonlu Ve Zeytinyağlı Piliç But
Yalnız Mesajı Göster
Limonlu Ve Zeytinyağlı Piliç But
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Limonlu Ve Zeytinyağlı Piliç But
8 tavuk but
1 limon
1 yaprak adaçayı
1 dal biberiye
1 çay bardağı 0
3 asitli zeytinyağı
2 iri havuç
2 iri patates
5 dal maydanoz
Kiraz domatesler
Tuz
Karabiber
Limonlu ve zeytinyağlı piliç but:
Limonun kabuğunu incecik soyun
Kabukları ince uzun çubuklar şeklinde kıyın
Adaçayı yaprağını uzunlamasına ince ince doğrayın
Biberiyenin yapraklarını ayıklayın ve kıyın
Tavuk butları limon kabuğu, adaçayı, biberiye ve zeytinyağıyla marine edin
Patates ve havuçların kabuklarını temizleyip 4 cm uzunluğunda oval şekilde soyun
Tavuk butları tavada kızartın
Patates ve havuçları kaynar suda ayrı ayrı haşlayın
Haşlanan patates ve havuçları tavuk butları kızarttığınız tavada soteleyin
Maydanozları kıyıp patates ve havuçları ocaktan aldıktan sonra üzerine serpip son bir kez çevirin
Patates ve havuçları servis tabaklarına yerleştirin üzerine tavuk butları ekleyin
Tuz ve karabiberle tatlandırın
Ortadan ikiye kesilmiş kiraz domatesleri ilave edip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul