Yalnız Mesajı Göster

Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır

Eski 11-04-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır

ebette tedavisi vardırbi psikoloğa görününbundan sakın çekinmeyin unutmayın psikoloğunzla konuştuğunuz herşey sizinle psikoloğunuz arasında kalırüçüncü bir kişinin dması halinde psikoloğunuz mesleğine ihanet etmiş olur ve şikayet etmeniz durumunda mesleğinden de alınabilir bu yüzden psikloglara güvenin ve size yardım etmesine izin verineşcinsellik psikolojik bir drum tedavisi tabiki var ama gerçekten inanmazsanız bu durumdan kurtulamazsınız bu sadece eşcilsellik için geçerli bi durum değilgribe yakalanmış biri asla iyileşemeyip bu hastalığın kendisini öldüreceğine kendini şartlandırıp buna inaırsa en etkili tedavi yöntemi bile gribin ortadan kalkmasına yetmez ve grip gerçekten o kişiyi öldürür bir hastalığın tedavisinde ilaçlardan,tedavi yönteminden, kısacaı herşeyden önce hastanın iyileşebileceğine inanması etkili rol oynarsöylediklerimi ciddiye alınbunlar bilimsel tespitler, hepsi kanıtlanmış gerçektn kurtulmak istiyorsanız pes etmeyin araştırı mutlaka bir psikoloğa başvurun ve geçekten bu illetten kurtulduğunuzda bunu paylaşın paylaşın ki sizin durumunuzdaolan diğer eşcinseller de bu illetten kurtulabileceklerine inansınlar ben Allah ın izniyle eşcinsellri anlatan bir kitap yazacağım şu anda araştırma yapıyorumsöylediklerimi uygulayın ve gerçekten kurtulduğunuzda ne olur bana ulaşın inanın sizin sayenizde birçok eşcinsel tedavi olma imkanı bulacaktır Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Alıntı Yaparak Cevapla