Konu
:
Tavuktan Porsiyon Çıkarma Nasıl Olmalı ?
Yalnız Mesajı Göster
Tavuktan Porsiyon Çıkarma Nasıl Olmalı ?
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuktan Porsiyon Çıkarma Nasıl Olmalı ?
Tavuktan Porsiyon Çıkarma Nasıl Olmalı ?
Fırında kızarmış tavuk, kümes hayvanları yemek salonlarında
servis
masası üzerinde bir tahta üzerinde veya uygun bir tabak içinde kesilir
Bu parçalar mutfaktan baş ve boyunları çıkarılmış ayakları kesilmiş olarak gelir, dört kişilik bir tavuktan porsiyonlar şöyle olur
Butlar birer porsiyon, kanatlar ve kendi taraflarındaki beyaz etleri ile beraber birer porsiyon
Beş kişilik bir tavukta kanat sadece beyaz etin bir kısmıyla beraber servis edilir
Göğüs kemiğinin iki tarafında kalan diğer beyaz etler beşinci porsiyon olur
Tavuk büyükse, göğüs etinden iki porsiyon çıkarılabilir veya butların alt üst bölümleri ayrılmak üzere her birinden ikişer porsiyon çıkarılabilir
Bacağın alt bölümü küçük olduğundan beraberinde birazda göğüs eti verilir
Böylece birinci biçim altı ikinci biçimden yedi porsiyon elde edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul