Konu
:
Antep Mutfağı-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Antep Mutfağı-Yemek Tarifleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Antep Mutfağı-Yemek Tarifleri
Kebaplar
Tike Kebabı
MALZEME;
500 gr
kebaplık et
100 gr
kuyruk
3-4 diş sarımsak
1 çorba kaşığı domates ve biber salçası
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Kırmızıbiber,tuz,karabiber
Tarifi :
Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır
Terbiyelemek için tüm malzemeler et ile bir kapta ovulur
Bir gece bekletilir
Daha sonra şişlere 4 et 1 kuyruk saplanarak orta harlı mangalda pişirilir
Sıcak olarak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul