Yalnız Mesajı Göster

Eski 05-13-2007   #18
Ergenekon
Varsayılan


13/05/2007
Allah’ım!

Unuttuklarımızdan ve hataya düştüklerimizden bizi ve Müslümanları sorumlu tutma Rabbimiz! Müslümanlara güçlerinin yetmediği işleri yükleme! Onları affet! Onları bağışla! Onlara merhamet et! Müslüman olarak bizi hatâlarımızla ve kusurlarımızla yargılama! Sen Mevlâ’mızsın!

Allah’ım! Bize uhuvvet ve kardeşlik ver! Bize güç ve kudret ver! Bize dünyada ve âhirette hasenât ver! Bize dînini anlama nimeti ve yaşama kudreti ver! Kalbimizi İslâmiyet’e aç! Bize, Hazret-i Muhammed Aleyhissalâtü Vesselâm’a gönderdiğin vahye top yekûn sarılma lütfu ver! Dînini ve Kur’ân’ını hakkıyla anlamada ve yaşamada Müslüman’lara kolaylıklar ihsân eyle! Bu gün, İslâm âlemi olarak ağlıyoruz! Tazarrû ve niyaz ediyoruz! Bize kardeşliğimize yakışır biçimde birlik, berâberlik, dayanışma ve yardımlaşma anlayışı ver! İslâm âlemi olarak aramızdaki soğuk buzları erit! Bizleri kardeşlikte ve uhuvvette birleştir! Aramıza ihtilaf ve ayrılık verme! Düşmanın fitne ve fesadının aramıza girmesine izin ve imkân verme!

Allah’ım! tüm mâsûm ve mazlûm Müslüman’ların üzerinden bu ciğer yakan acıyı ve göz yaşını kaldır Mâsumlara acı! Çoluk, çocuk ve günahsızlara merhamet et! Bizim gücümüz yetmiyor; onlara merhametini esirgeme! Onları yuvalarından, evlerinden, barklarından, çoluk ve çocuklarından, sağlıklarından ve hayatlarından etme! Onları koru! Onlara şefkat et! Onların acısını dindir! Onları ıztırapta bırakma! Onları ağlatma! Onlardan râzı ol Rabbim! Ölenlerine şehâdet ver! Mekânlarını Cennet eyle! Kalanlarına sabır, sıhhat ve selâmet lütfeyle!

Müslüman olarak hatâmızın büyüklüğünden, cürmümüzün azametinden ve cinâyetimizin dehşetinden korkuyoruz; fakat yine Sana sığınıyoruz Rabbim! Sana karşı mahcûbuz; fakat Sen’den başka kimsemiz yok! Sen Erhamü’r-Râhimîn’sin! Müslüman’ları düşman fitnesiyle, ölümle, kanla, musîbetlerle, belâlarla, acıyla, ıztırapla ve göz yaşıyla terbiye etme Müslümanların göz yaşlarını dindir! Acılarını hafiflet!

Âmîn Âmîn Âmîn Bi hürmeti seyyidine’l-mürselîn Ve’l-hamdülillahi rabbi’l-âlemîn

Alıntı Yaparak Cevapla