Erkeklerin Kadınlar Hakkında Bilmediği 10 Şey
1) Erkekler kadinlarin bazen diger zamanlardan biraz daha fazla ilgi beklediklerini hissedemezler. Biraz daha fazla ilgi kirilan bir kalbi bile onaracaktir.
2) Erkekler kadinlarin bazi durumlarda istediklerini çok zekice bir yolla yapabildiklerini bilmezler. Her kadinin istediklerini yaptirtmak için birbirinden kurnazca numaralari vardir. Erkeklerin tahmin ettigi kadar saf bir kiz yoktur. 3) Kadinlar bir takim seyleri inanilmaz alttan alirlar. Hiçbir erkek kadinin alttan aldiginin farkina varamaz. Tartismalarin alt yapisinda genelde bu vardir. 4) Ev isleriyle ugrasmaktan çok yorgun düstüklerinde bile erkeklerkadinlarin maruz kaldiklari bu Çin iskencesini görmezden gelerek azimle evin durumundan yakinirlar. 5) Kadinlarin kumandayi ele geçirdiklerinde neler yapabileceklerini ve bundan nasil bir huzur duyabileceklerini bilmezler. 6) Arabayi kadinlar kullanirken erkeklerin yaptiklari elestirileri kadinlar aslinda duymazdan gelirler. Kadinlar ehliyetlerinin çikletten çikmadigini bilirler. 7) Erkekler taciz edilen kadinlarin neler hissettiklerini asla bilemeyecekler. Gündelik hayatta kadinlari taciz etmeye bir marifetmis gibi devam edecekler. 8) Erkekler kadinlarla kavga ederlerken güler yüz ve tatli dille her seyi halledebileceklerini bir türlü fark edemezler. Bozulan iliskilerdeki temel sorun belki de güler yüz eksikligidir. 9) Erkekler futbol seyrederken kadinlarin neler hissettiklerini anlayamazlar. Varsa yoksa tuttugu takimin galip gelmesidir akillarindan geçen... Televizyonda maç seyreden bir erkek yanindaki kadinin degerini çoktan unutmustur. 10) Bu dokuz maddenin dokuzunun da geçerli oldugu yerlerde bileerkekler aslinda hakli olduklarini savunurlarken yinede kadinlarin hissettiklerini hiçbir zaman bilemeyecekler |
Cevap : Erkeklerin Kadınlar Hakkında Bilmediği 10 Şey
Alıntı:
Sooon derece katılıyorum (: Teşekkürler bu güzel paylaşmın için (: |
bu duruma pek katılmıorum
|
Alıntı:
Olabilir katılmayabilirsin arkadaşım ben sadece kendi okuduğum yazıyı sizlerle paylaşmak istedim katılıp katılmamak sizlere kalmış:) |
evet bende katılmıyorum ...
|
:) sadece fıkrımı soledım arkadasım :)
|
:img-clapping:Katılıyorum...
|
Alıntı:
Bende teşekkür ettim arkadaşım:) |
kavga etmeyin ayırmam hee:))))
|
bayan dayanısması var :)
|
Yoo Ben Sadece Fikrimi Söyledim :) Tartışmayı sevmem
|
bizdede erkek dayanışması var :D
ben katılmıyorum çünkü kadınlar böyle şeyleri yazarken (yazanı kast ediyorum ama çok benimseyenlerde buna dahil olabilir) bütün erkekleri maçta hayvan,alkollü sapık gibi hayvana benzeteceğinize erkekler hakkında bilmediğiniz şeyleri öğrenin ki bunu yazan hiçbirşey bilmiyomuşki böyle yazmış (bi bilseler erkekleri ama bunlar 10 kuraldan oluşmaz anlamayana 100 kuralda anlayanada tek kuralda anlatılır) tabiki alınmayın ben feminist tipleri kast ediyorum (ve içinde feminis yatan normalleri ama normallere bir sözüm yok) |
Alıntı:
Ben feminist biri değilim arkadaşım ben bu konuyu gördüm okudum ve sizlerle paylaşmak istediğimi dile getirdim katılsanızda katılmasanızda herkese saygı duyuyorum :) Teşekkürler... |
ben sana feminist demedimki(yanlış anladıysan özür dilerim)
ben sadece bu konuyu abartıp erkekleri sevmeyen kadınlara diyorum |
Alıntı:
:) :) :) Bende sana bana feminist dedin demedim ki arkadaşım sadece bu yazıyı yolladım diye beni feminist biri olarak görmesinler diye öyle birşey söyledim kimseyi yanlış falan anlamadım yani :D |