ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Geyik Odası (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=156)
-   -   Hikaye Yazalım ! (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1771)

*KeDi KeSeN* 04-04-2008 01:12 AM

Cevap : Hikaye Yazalım !

sudenaz arkım sanırım en son kısmını goremedin :)
EN SOn GArip Pişi İniyodu bole ışıkla filan

*KeDi KeSeN* 04-04-2008 01:14 AM

Birden O Işık Süzmesi Zannedilen ŞEY in GÖkten DÜşen Meteor Parçaları Oldugu ANlaşılır.
İnsanların Kaçacak YErleri Kalmamıştır Çumki Kaçtıkları Şey Yıkılmaktadır.
Vee en SOnunda Yağan Meteor PArçaları Dunya GEzegenini Tamamen YOq Etmiş Olup İnsanlığı Ortadan KAldırmıştur.

*KeDi KeSeN* 04-04-2008 01:20 AM

Meteor Olayından Yaklasık 1 Ay Once TÜRKLERİN Uzayda Keşfettikleri Yeni Dunyaya Gönderdikleri Uzay gemilerinde ki 4 Astronot un Wc İhtiyaçları SOnucu Dünyaya Döndüklerinde Gördükleri manzara korkunçtu
canlı olarak sadece 4 kişi kalmıslardı

*KeDi KeSeN* 04-04-2008 01:22 AM

2'si Bayan 2'si Bay Olmak Üzre Dünya Eyaletindeki SOn 4 CAnlı Olduklarının FArkına VArdıklarında Tüm Üzüntülerini Bir Kenera Bırakarak Yaşam Çabasına BAşlamışlardır.

*KeDi KeSeN* 04-04-2008 01:24 AM

Aradan GEçen Uzun Yıllar SOnucu Yenniden Yaşama Çabaları Sonuç Verip Çoğalmayı ve HAYAT'A KAFA TUTMAYI basarmıslardı.

ENgüzellerinden Olan Leyla O gun .............>>

sudenaz 04-04-2008 09:22 AM

DOĞDU:d
özür dilerim son kısmı görmemiştim ben kedikesen neyse ya bu arada hikye biliimsel bişey olcakdı ?
leyle güzelmi güzel tatlı bir kızdı zaten nüfusda az olunca gözde bir kızdı herkesin ulaşmaya çalıştığı bir kız derken efendim....:D

rock_alltime 04-04-2008 09:26 AM

Biri çıkıverdi karşısına..Yakışıklı mı yakışıklı,uzun boylu,besketçi :d,yardımsever neredeyse 4/4 lük denilebilecek biri..Ama onda bile diğerleri gibi bir şey eksikti...!

bonsoir 04-21-2008 10:18 PM

insani duygulardan yoksun olmasıydı.Çünkü kendini çok beğeniyordu yakışıklılığı karşısında hiç bir kızın karşı koyamayacağını sonıyordu .Amaaaa...

KARABASAN 04-30-2008 02:03 PM

DUDAKLARINDAN BU CÜMLELER DÖKÜLÜR DÖKÜLMES BİRBİRLERİNE SIMSIKI SARILIP BİR DAHA AYRILMAMA KARARI ALDILAR BOĞAZ MANZARASI VE CAMA VURAN YAĞMUR DAMLALARI İLE BİRLİKTE ROMANTİK HAVANIN ETKİSİYLE ÖPÜŞMEYE BAŞLADILAR....... MUTLU SON

gürsesilknur 05-18-2008 04:59 PM

kızda bu sözü beklermiş gibi hemen kabul eder 2 side cok mutludur gecen onca ayrı senelerde ne yaptıklarını paylasırlar

dejavu2009 05-22-2008 06:28 PM

(Arkadaşlar kusura bakmayın sayfa 14'ten sonrasını görememiştim.. ordan devam ettirdim... sonra gerisini farkettim... Bence burdan devam edelim nasıl olur)

Adamlar ölürler, lakin 2308 yılında kazı yapan arkeolog Esin onların kemiklerini bulur. Hatta ayaklarındaki kurşunlar hala orda durmaktadır. Başlarındaki saçlar hala toprak olmadığını farkeden arkeolog Esin, tükenmiş erkek neslini yeniden hayata döndürebileceğinin farkına varır. Arkeolog labrotuarına dönerken....

kezban 06-01-2008 09:18 PM

YOLDA BİR KAZA GEÇİRİR.BU KAZANIN BİR RASLANTI OLMADIĞI,FEMİNİST KİŞİLERİN ERKEK NESLİNİ DEVAM ETTİRMEK İSTEYEN BU KADINI ÖNLEMEK İÇİN PLANLADIĞINI KİM NERDEN BİLEBİLİRKİ.AMA BİLMEDİKLERİ BİRŞEY VAR.ARKEOLOG ESİN KAZADAN ÖNCE DURUMU BİR ARKADAŞIYLA PAYLAŞMIŞTIR..........

dejavu2009 06-01-2008 11:04 PM

Arkeoloğun arkadaşı Merve'nin bundan haberi vardı. Polislerden kaza alanındaki kutuya saklanmış saçları alır. Evine doğru gider.Bundan kimsenin haberi olmaz. Yalnız polis şefi Aynur bir şeyler sezer. Merveyi takip etmelerini emreder.

kezban 06-02-2008 10:18 PM

merve herşeyden habersiz erkekleri geri döndürebilme çabasına girmiştir.ama komiserin takipte görevlendirdiği kadında erkeklerin bir daha gelmesini istemez ve bunu gizli istihbarata bildirir.mervenin başı beladadır.tehdit telefonları almaya başlamıştır

dejavu2009 06-03-2008 09:03 PM

Gelen telefonlardan korkmaya başlayan Merve ne yapacağını şaşırmış bir haldedir.
Bu arada istihbarattaki başka gizli bir ajan olan Nur, Durumu kendi başka özel bir birimine bildirir. Bu özel birlik NRS birliğidir. Erkeklerin yeniden yaratılmasından yanalar. Amirlerinden Merveyi ne pahasına olursa olsun koruma emri gelir.